Четвер, 28.03.2024



Головна » 2014 » Вересень » 15 » ПІД ПРИЦІЛОМ.МАРАЗМИ Й НЕ ЛИШЕ
20:12
ПІД ПРИЦІЛОМ.МАРАЗМИ Й НЕ ЛИШЕ

Ой! В Яготині Ленін впав. Тобто на центральному майдані він впав, точніше зняли, ще далекого 1993-го року. І знімали його якраз ті, хто за три роки до події кричав і клявся  ленінським ідеям. Тож Яготин став другим містом в області де зняли того ідола. І це плюс. А ось те, що інший пам'ятник Леніну в Яготині , на цукрозаводі, простояв ще два десятиліття і впав лише минулого тижня - мінус. Вийшло, що патріотизму вистачило не набагато. Підозрюю, що серед мешканців Яготина буде різна реакція на цю подію. І це зрозуміло, адже подібні дискусії, після масового ленінопаду, зараз  точаться у всій країні. До того аналогічні дискусії йшли у країнах Балтії, та інших країнах соціалістичного табору. І це нормально, бо якраз за часів ідеології Леніна аналогічні дискусії не дозволяли.................Добре пам'ятаю, а я пам'ятаю, бо застала часи піонерів і комсомольців. З піонерів мене виперли, бо слухала важкий рок, і не підкорялась зауваженням, типу підстригтися, носити шкільну форму, і....... благословляти дєдушку-леніна.  А після того, як хлопці приклеїли цигарку в "зуби" та за вухо тому невинному дєдушкі.........Що тоді було!! А як думаєте на кого подумали? Вірно. З тих пір, і не тільки тому, я ЛЕНІНА НЕ ЛЮБЛЮ.
Сам факт прозріння, точніше дозрівання суспільства до цього кроку це дуже добре. Нарешті! Цих катів потрібно було познімати давно, як і заборонити всю радянську символіку, та провести люстрацію всіх, хто був причетний до компартії і КДБ. Але саме бувші і швидко перефарбовані комуняки і не дали піти згаданим шляхом.
А з приводу пам'ятників ........  то  їх зносити треба, а ось знищувати і громити....... ні!
І не тому, що це якісь шедеври, хоча є й такі. Їх треба звезти, чи у якісь музеї, чи на якусь алею пам'яток....... щоб, батьки водили туди своїх дітей, та розказували про страшні злочини, які були за часів ідеології Ленінів, Сталінів і іншої наволочі. Або, щоб такі як я, наприклад, розповідали своїй доці за що її маму........ ну а далі ви знаєте.
Тепер про інше…………про вибори. Знову наступаємо на ті самі граблі: йдуть партії без чітко визначеної ідеології, партії з сумнівними членами, тупий закон про вибори, і тд. І як завжди, у багатьох партіях знову співаки спортивні діячі та інше. Ну скажіть НАВІЩО! Ну були вже в нас і бубки і білозіри кілочкові, і вересні, і……….. і що? А нічого. Повний нуль. В парламент повинні йти юристі, правозахисники, активісти. Тобто ті, хто точно щось тямить у написанні законів. Ну скажіть яка користь у парламенті від людини, що займалась плаванням? Ну яка? Та вона навіть термінологією не володіє. Що вона напише. Такі люди в парламенті будуть грати так як скажуть, і потрібні хіба тільки для впізнання партії. Тож далі буде весело.
Правда й є хороші новини – партія регіонів не йде на вибори. Це добре. Правда їй нічого й не світило. І хоча керівники типу Борьки Колєснікова й пашталякають, про те, що ці вибори не повноцінні, бо не пройдуть на всій території країни. Воно то й так, але пердони не беруть участь не тому. Просто на тих територіях де зараз москальня, пердони не зможуть фальсифікувати. Плюс бізнес членів згаданої партії якраз на тих територіях і , як кажуть дєнєжкі тю-тю. Але так їм і треба. Хай дякують своєму тричі судимому янику.Аж страшно подумати що було б, якби вся та рать лишилась при владі  і провела вибори 2015-го.  
Далі буде.

 

Переглядів: 1927 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 Небайдужий яготинець  
Вже і в інеті стає популярним: http://leninstatues.ru/photo/8502/yagotin

8 Kot  
Какие средства у бабушек с дедушками, что вы городите, люди работают за 100$ в месяц а то и того не видят.

Говорили сократим количество налогов, а крен вам ещо парочку добавим.... вообщем что говорить, здравомыслящие и так всё видят.

7 Небайдужий яготинець  
Нужно начинать жить по средствам. Праздник закончился... Єто реалии сегодняшние...

Движемся в правильном направлении, вот и в Яготине завалили Ленина...Смотри и Дзюбу люстрируют

6 Kot  
Ну идей сыт не будешь. И враг у нас не россия а некоторые задурманенные или глупые россияни вместе с президентом.

Ассоциация с ЕС ето хорошо, но долго.
А правительство (послереволюционное) продолжает идти на совсем непопулярные меры для и так обнищавшего населения ( в связи с ростом доллара),а регулярные повышения ЖКХ+акцизи на топливо и тд.. топят наших людей.

А реформ толковых как не было так и нет, как доили народ так и будут.

5 Небайдужий яготинець  
1) В нас з'явилася національна ідея: Росія - ворог номер один... Як це не звучить банально, але перед обличчям ворога ми змогли навіть на підсвідомому рівні об'єднатися. Молодці!
2) Вступ до ЄС - зі скрипом, але ми йдемо до цього.
3) Так, визнаю, багато що не зроблено, АЛЕ є паростки до глобальних змін, реформ. І один з кроків - вибори Ради, ПРОУКРАЇНСЬКОЇ РАДИ.

І Цей механізм запущений. Ще раз повторюсь: голова гниє з голови...

4 Kot  
Давайте вы назовете мне позитивные шаги сделанные нашим правительством с тех которые они обещали на майдане при революции.

Я буду рад если ваши слова будут правдой и что то изменится в лучшую сторону.
Просто слепо верить телеку что все хорошо я не умею.

3 Небайдужий яготинець  
to Kot: ти наче сепар...

А вибиремо ВПЕРШЕ проукраїнський парламент, і мене це тішить... Я починаю пишатися, що вже є справжнім українцем.
Риба гниє з голови... Цю приказку ніхто не відміняв

2 Небайдужий яготинець  
Чому ж Дзюба не демонтувала наприклад, 8 місяців чи півроку назад?? Чому чекала поки його ганебно розтрощать??
Чи ходити у вишиванці на День Незалежності - це "патріотизм"? А ще півроку назад "патріотично" возити автобуси з навколишніх сіл на Антимайдан і ПеРдунів благословляти... А також хотіти будувати завод "Роквул"...

От і стягли комуністичного ідола, якщо Дзюба є політичним "кастратом"
Слава Україні!

1 Kot  
Ленин лично меня не трогал, но сносить это кощунство, стоит и стоит себе не в центре же города, историю не переписать.

А о выборах даже говорить смешно, нас с вами никто не спрашивал и не будет спрашивать кого туда садить и кто будет пилить пилой дружба.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 206




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1282]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail