П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2012 » Липень » 15 » ПАРТІЯ "УДАР" .ПО ЯГОТИНУ ДИВА НЕСТАЛОСЯ.
20:59
ПАРТІЯ "УДАР" .ПО ЯГОТИНУ ДИВА НЕСТАЛОСЯ.
Днями один з лідерів майбутніх виборів партія "Удар" на чолі з В Кличко, оприлюднила свій список кандидатів до майбутнього парламенту України. Дива не сталося. Як і передбачалося по Яготинському виборчому округу (№ 98) певно буде йти К Поліщук. Людина, яка неоднозначно сприймається електоратом. Людина якій доведеться докласти максимум зусиль, аби пройти по нашому мажоритарному округу. Як буде подивимось.А поки партія передала список висуванців громадському руху "Чесно". Яготин інфо буде інформувати вас про перебіг виборчої кампанії. Зокрема будуть останні соціологічні опитування, та коментарі всіх претендентів на крісло депутата.
Переглядів: 2016 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 21
21 Udav  
В цьому інтервю інтернетвиданню "Хрещатик" за жовтень 2008 особливо "сподобались" слова пана Поліщука про Космоса -"...між собою регулярно спілкуємося і підтримуємо постійний контакт. Тому добре знайомі й знаємо ділові та людські якості один одного." biggrin

20 Udav  
Кирило ПОЛІЩУК: “Ми розраховуємо стати потужною третьою силою української політики” Лідер Християнсько-демократичної партії України вірить в успіх Блоку Леоніда Черновецького

Учора було оголошено про те, що Християнсько-демократична партія та Християнсько-ліберальна партія України підуть на вибори разом у складі Блоку Леоніда Черновецького. Як саме утворився такий союз та яку мету переслідує об’єднання "Хрещатик" вирішив поцікавитися у глави Християнсько-демократичної партії України Кирила Поліщука.

Спочатку Поліщук бігав із фракції в фракцію будучи депутатом від 98 округу( за чотири роки 5 фракцій і все небезкоштовно).Зрозуміло, округом займатись було ніколи. А потім в 2008 році знюхався з Льонею Космосом(Черновецьків):
"— Учора було оголошено про те, що Християнсько-демократична партія України, яку очолюєте ви, та Християнсько-ліберальна партія України мера Києва Леоніда Черновецького підуть на дострокові вибори разом у складі Блоку Леоніда Черновецького. Як ви йшли до такого об’єднання?
— Я особисто з Леонідом Михайловичем співпрацював ще у Верховній Раді IV скликання. І він, і я тоді були народними депутатами. Тим більше, що ми як голови християнських партій між собою регулярно спілкуємося і підтримуємо постійний контакт. Тому добре знайомі й знаємо ділові та людські якості один одного."
Тепер вліз "без мила" в одне місце Віталію Кличку. Що далі? І це кандидат від "УДАРу"? Крім величезного бажання повернутися до "бюджетного корита" який ще позитив? Що він зробив? Одна демагогія і велика помилка Віталія. З ним він тільки втратить рейтинг партії, а шкода - рейтинг високий.

19 admin  
Запитаємо і не тільки у Поліщука

18 дід Охрім  
Узяв би сайт yahotyn.info та й запитав у Поліщука, мовляв, що доброго ви зробили для яготинців, якщо і зараз розраховуєте на їх підтримку? І тоді з перших рук одержали б усі відповіді. А так...

17 Poltinnik  
Страна большая а голосовать не за кого, будем возрождать коммунизм может хоть они меньше будут в карманы класть.

16 Пятачок  
Таня! Кушніков -- непрохідний кандидат від "Фронту змін". Яценюк працює на регіони і відтягує голоси від опозиції.

15 Таня  
А що таке Кушніка? Я його взагалі не знаю. І чому об"єднана опозиція підставляє Кличка?

14 nata  
До Тані. По вашому Якщо народ пише проти поліщука то значить всі за регіони ну й логіка я також цікавлюсь кандидатом від об'єднаної опозиції на не регіонами і я точно не підтримаю Поліщука

13 yahotynka  
Наче на Поліщуку світ клином зійшовся. Мені наприклад цікавий кандидат від об"єднаної опозиції Вадим Кушніков - молодий перспективний політик.

12 Таня  
Регіонали так і рвуться обгидити Поліщука, бо розуміють, що він єдиний переможе регіонального Мостіпана. Кличко це теж розуміє, тому й підтримує Кирила Ананійовича. На цьому сайті яскраво прослідковуються антипатії до Поліщука, а значить -- симпатії до ПР. Ферштейн? Тому казати, що ви проти Регіонів і проти Поліщука -- нерозумно.

11 MAX  
В натурі ну де тут ПР піддержують я тоже не замітив.

10 Cаня  
Таня наведи конкретний пример вупор не вижу

9 Meхх  
Не чекав від партії "Удару" такого не обдуманого кроку... Поліщук, це позор не одного скликання депутатів Верховної Ради.. Ні, за цього точно не потрібно голосувати..Він нічого не зробить для нашого району.

8 Небайдужий яготинець  
По партійному списку буду голосувати за УДАР. А по Яготину - за Поліщука, потрібно думати. Бо це такого роду собі - працівник найдавнішої професії, йому без різниці - НАША УКРАЇНА, ПеРдуни чи УДАР. Дуже жалко Кличка, такі надії - і на тобі.... Мостіпан - це взагалі ПеРдуняцька маріонетка.

7 Таня  
Саня, ти про що? Тут регіональщиною так і пре!

6 Cаня  
за кого голосовать каждому свое главное что сайт не поддерживает регионалов так держать ато везде только осана одним и фу опозиции.

5 Пятачок  
Все зрозуміло, проплачені мостіпанські зіпаки бояться сильного і прохідного Поліщука, тому його й хаять, а разом із них і Кличка. І я, і всі мої знайом голосуватимуть за Поліщука, бо вірять у нього. Не важливо, яка в тебе партія, важливо, що в тебе у душі.

4 MAX  
+1 ПР полная ну все поняли что имею ввиду. Но и в списке кличка глянте нелучше. Надо голосовать не за ПРдонов и не за бизнесменов типа мостипана. На бизнесменов легко давить А посетитель макс наверное спит и видит полищука в раде или ошибаюсь

3 nata  
Під дивом розумілося те що удар же обіцяв прислухатися до людей щоб список був найкращий . І що прислухався? Поліщук нічого незробив тому за Кличка не голосуватиму бо в партії купа темних конячок які хочуть на імені Кличко в парламент в'їхать і куди вони поскакають всім ясно. Якби президенські вибори тоді 100% можна за Кличка голосувать а так...Хоча треба голосувати за будбкого крім регіонів бо це повне безпросвітне зло.

2 Небайдужий яготинець  
Поліщук - вже був депутатом від нашого округу. Чим він запам'ятався?? Що зробив для Яготинщини?? Одне пам'ятаю - бігав від Нашої України до ПеРдунів. angry angry . Хотів голосувати за Кличка, а тепер думку гадаю.... Такими темпами віз не поїде sad sad

1 макс  
Якого ж дива чекає Яготин від УДАРу? Що за теза, що К. Поліщук неоднозначно сприймається електоратом? А хто і коли сприймається однозначно. Якщо беретесь коментувати, то робіть це професійно. А якщо щось інше хочете сказати, то також чекайте неоднозначних коментарів на однозначну позицію районної влади. Іншого не дано...

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 215




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail