П`ятниця, 26.04.2024



Головна » 2012 » Серпень » 21 » ОБ'ЄДНАНА ОПОЗИЦІЯ "БАТЬКІВЩИНА" ПРЕЗЕНТУВАЛА СВОГО КАНДИДАТА. VIDEO
20:07
ОБ'ЄДНАНА ОПОЗИЦІЯ "БАТЬКІВЩИНА" ПРЕЗЕНТУВАЛА СВОГО КАНДИДАТА. VIDEO
Сьогодні, 21 серпня, до Яготина завітав один з лідерів об’єднаної опозиції ”Батьківщина”, голова НРУ-Борис Тарасюк. Борис Іванович приїхав до нашого міста, щоб донести виборцям основні пункти програми від об’єднаної опозиції, та презентувати кандидата у депутати по мажоритарному округу № 98 , з центром в Яготині - Кушнікова Вадима Васильова.
Привітавши присутніх Борис Тарасюк відзначив, що вже досить довгий час працює в різних регіонах України (київщина - 13 регіон, який відвідює депутат) і може сказати, що громадяни у більшості своїй звертаються зі схожими проблемами. Це проблеми побутового характеру. Проблеми водопостачання, розпаювання землі, наявність дитячих садочків, лікарень тощо. Борис Тарасюк нагадав про так звані реформи нинішньої влади, зокрема податкову, пенсійну, судову. До прикладу податкова реформа покликана виключно для стягнень з малого та середнього бізнесу. Народний депутат  нагадав присутнім про податковий майдан, що відбувся минулого року. Ще Тарасюк  розказав присутнім про занепокоєння, що викликає ситуація в Україні у ЄС та США. Навіть недемократична Росія звертає увагу української влади на переслідування опозиції. «Нинішня влада сприймає Україну як бездонний жбан власного збагачення. Це в той час коли в державі регулярно затримують пенсії, чорнобильців та афганців позбавляють пільг і доплат. Нинішня влада розкрадає бюджет і в той же час розказує як вона печеться про народ», - наголосив Борис Тарасюк.Народний депутат також нагадав яготинцям про акції протесту чорнобильців афганців, у котрих забрали те, що належить їм по праву і у відповідності із рішенням судів. «На виплати шахтарям, чорнобильцям і афганцям, на достойні пенсії і зарплати у них коштів немає, проте у них є від 12 до 17 мільярдів на реалізацію квазізакону про мови. Звичайно, що більшість цих коштів буде просто вкрадено з бюджету. Чи в силах ми щось змінити? Звичайно в силах! В наших руках можливість повернути Україну на демократичний шлях розвитку. Забезпечити собі і своїм дітям достойне життя в майбутньому», - зазначив гість.
 Лідер опозиції розказав присутнім про те. що собою представляє Об’єднана опозиція. Це об’єднання з 7 партій, котрі узгодили спільну програму та партійні списки по багатомандатному виборчому округу, а також кандидатів по мажоритарним округам де Об'єднана опозиція також співпрацює із ВО «Свобода». Далі Борис Тарасюк представив Кушнікова Вадима як узгодженого єдиного кандидата від Об'єднаної опозиції «Батьківщина» по нашому мажоритарному округу №98.Також під час спілкування із мешканцями Борис Тарасюк і Кушніков Вадим відповіли на запитання яготинців.Запитання були різного характеру (навіть провокативними), але гості достойно відповідали на всі поставлені питання.
Треба сказати, що в Яготині зустріч відбулася без протидій місцевої влади. На відміну від сусідньої Згурівки, куди депутат завітав перед приїздом в Яготин. У Згурівці  місцева влада всіма можливими засобами намагалась не допустити зустрічі з виборцями.  Вигадавши терміновий ремонт дороги на місці проведення зустрічі влада показала, що панічно боїться, того, що мешканці зможуть відкрито поспілкуватись з представниками демократичних сил. Також під час зустрічі священник місцевої Православної церкви Московського Патріархату, біля якої проводилось зібрання, з’явився на площі і намагався розігнати людей з мітингу, але згурівчани назвали його прислужником влади і продовжили спілкуватися з опозиціонерами.



Переглядів: 1949 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 12
11 Євгеній  
Raps (23.08.2012 07:26)
не могла опозиція авторитетнішого кандидата виставити в нашому окрузі??? печалька

Це колишній міністр закордонних справ. Куди вже авторитетнішого для нашого скромного Яготина?)

12 Raps  
я мав на увазі Кушнікова а не Тарасюка

10 Дід Охрім  
Жодного голосу окупантам!

9 Дід Охрім  
Та не звертайте уваги на професійного проплаченого провокатора "удава". Він свій "гонорар" ще одержить.

8 Удав  
Ой!!! Скільки "гніву", а ще більше ЖОВЧІ у цих "поліщуковців" biggrin

6 Голохвастов  
Пазвольтє не соглашусь! я тоже за Поліщука і проти удава. Щоб ти здохла гадина повзуча!

5 Udav  
А хто взагалі цей АНТИМОС? biggrin
Це "тіпа" проти Мостіпана , але за Поліщука, бо куплений? biggrin
Твого "працедавця" тільки ти та "іра" тут вихваляєте. А Удав - проти всіх!
І нщот "шестірки" ти правий - ти дійсно №6 у Кірюхи-колобка biggrin

7 Raps  
Гониш ти порожняк донбасятська підстилка, шось я не бачу щоб ти критикував Мостіпана який зв"язався з ПРдунами, які з своїм "покращенням" завели країну в таку опу, що не відомо коли розрулиться ця ситуація. а якшо навіть ти "противсіх" (що мені мало віриться)то знайшов чим хвалитись biggrin із-за таких недолугих противсіхів зараз Україною керують урки-бєзпрєдельщики.

4 АНТИМОС  
А хто взагалі цей удавчик. Мабуть якась шестірка з адміністрації

2 Raps  
не могла опозиція авторитетнішого кандидата виставити в нашому окрузі??? печалька biggrin

1 Udav  
Не потрібно писати брехню. Я про Згурівку. Група підтримки Тарасюка з мегафонами бігала перед церквою де працює поважний у громаді отець Леонід, і на просте зауваження не мішати службі вони ж його і облаяли. Жителі міста навіть не підійшли до цього збіговиська з мегафонами, так що мітинг був у них "тіха сам с сабою" biggrin

3 Raps  
зато на мітинги ПРимітивної партії люди ідуть "добровільно" biggrin і навіть колоннами ходять і несуть з собою символіку синьожопих "ідейні" biggrin мабуть все це від "покращення" життя вже вчора biggrin від самої чесної і праффецціанальної партії в Україні biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 213




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail