Середа, 24.04.2024



Головна » 2014 » Серпень » 20 » НОВІ ТАРИФИ НА ПОСЛУГИ ЖЕК
19:11
НОВІ ТАРИФИ НА ПОСЛУГИ ЖЕК

Останнім часом, особливо в літні місяці, в країні спостерігається підняття цін. Причин тому багато:курс долара, підвищення тарифів на електроенергію, високі ціни на паливно-мастильні матеріали, та інше. Тому не дивним є підняття цін і на комунальні послуги в нашому місті. Тим паче, що в Яготині підняття цін не відбувалося останні вісім років.
Враховуючи факти наведені вище, та інші чинники, на засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 19-го серпня, його учасники прийняли рішення ввести нові тарифи на комунальні послуги в місті. Тарифи розраховані відповідно до чинного законодавства і вступають в дію з 1-го вересня цього року.
Пропонуємо вам ознайомитись з новими тарифами  на  послуги  з утримання  будинків та  прибудинкових  територій  по  Яготинській  ЖЕК
( побудинково)

Переглядів: 2193 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 19
19 Voland  
Опять кто-то кому-то говорил а я рядом проходил. Пока вашы посты на уровне сплетен, а люди то фактов хотят. Если у вас есть какие-то доказательства а нарушениях в жеке, так надо не только нам рассказать но и в прокуратуру области, им тоже наверно интересно.

18 Небайдужий яготинець  
подивіться також пост №7 Обами...
Мені "хвасталася" сестра Гончаренка ще 3,5 роки назад... А не в зарплаті там біда - це тільки вершина айсберга... Там з Дзюбою таке провертали...

17 Kot  
Больше 5-6 там нету я думаю, ведомость мне никто не даст я как и вы там никто, так что пруфа я от вас все таки не получил. Если у вас есть возможность прошу выкладывайте а по другому это смахивает на надпись на заборе и дровами за забором.

16 Небайдужий яготинець  
Йди в бухгалтерію ЖЕКА - і подивись зарплатну відомість. Ще 3,5 роки назад зарплата була 10к гривень...

15 Kot  
Писец довод у вас, я не знаю например, все знают с ваших слов которым пока доверять нет как, как говорят без бумажки ты ..... а с бумажкой человек.
ЗП нач.жека устанавливают на сессии депутаты, значит должен быть пруфф, или они осознано установили ему такую зп или вы пишите не зная что.

14 Небайдужий яготинець  
to Kot: це всі знають (10к)... І ні для кого це не секрет. Чи Ви гадаєте в нього 1200 гривен зарплатні??? biggrin biggrin

13 Kot  
Откуда там такая официалка, дайте пруфф ибо на здежь похоже.

12 Небайдужий яготинець  
to Саня: там бойня була за цю посаду... 10к гривень офіційної зарплати+ левак хто ж відмовиться???

11 Kot  
А причем здесь яготин, в стране нет поддержки малоимущих толковои, яготин в этом плане далеко не ушел. Доллар подорожал,газ подорожал,бензин подорожал есно что ком услуги дешеветь не будут, тут и гусю понятно smile .
В нашей стране никто про людей не думал и думать не будет, надо было уже привыкнуть за 20 лет,хотя и звучит обидно, а в данное время когда бабки идут не на экономику а на войну глупо надеяться на что то хорошее.

10 S O A P  
Ну не скажіть. При Дзюбихі хоч щось жек робить. Вона їх хоть ганяє трохи, а згадайте як було при Гусю. Траву і ту ніхто не косив. Там навіть вужі водилися а ще трохи й чертіб завелися. Згодна робота жеку точно не на 5. Але раніше взагалі неясно було навіщо в Яготині жек. Все познається в порівнянні.

9 Max  
+1 а про нові ціни на услуги то скільки ціну не піднімай толку той жек всеодно нормально не робить.

8 Cаня  
Я не знаю хто такой Стриха но я не думаю, что он танцевал от радости что он стал руководителем жека

7 Обама  
Раз пошла така пісня, даю комент по "звірячим" тарифам мера Дзюби і її компашки.
Цими кроками йде повне знищення малоімущих людей Яготина, народу по-барабану по чем там долар чи євро, їм аби вижить зараз. Потом шо ціни не піднімали 8 років тоже брехня, цей Дзюбин "виконавчий комітет" де вона "головиха" це магнати Яготина, які не живуть в квартирах і не розуміють бід людей. голосують за свої привелегії, кому ше це не понятно, бо треба наїстися напоследок. Стріха новий директор ЖЕКА - просто временна "прокладка", яку іспользують для грабежа бюджета, до нього Гончаренко, був умніше втік вовремя, шоб не отвечать за безпредєл, хотя своє тоже взяв, кажуть зарплатка була у нього почті до 10 штук гриваков, от і платіть люди добрі да побільше шоб їм всім хватало.

6 Kot  
Бензин подорожал все дорожает что за жизнь, платить больше можно если видеть прогресс.

5 Cаня  
Да но только страна то тут причем. Местная власть . Хотя такое по всей стране и тут Яготин точно не в лидерах. А вот по воде таки да у нас она золотая.

4 Аня  
Капец. Ще і на тепло підняли от страна

3 S O A P  
Є купа мінусів у роботі жеку, але є і об'єктивність ціни ростуть тому хоч не хочь а піднімати ціни треба якби неприємно це було.

2 Kot  
Если выкладываете такие новости сразу выкладывайте обоснования повышения цен, а то люди не видят с какого ..... платить сколько надо.
Кроме вывоза мусора и креново покошеной травы, работу жека не видно, может кому то что то и сделали но основная часть то сидит и толку не видит.

1 Небайдужий яготинець  
Перший крок нового начальника Жека - Стріхи: підняття цін на послуги. А якість така ж сама залишиться??

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail