Середа, 24.04.2024



Головна » 2014 » Серпень » 29 » МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗАЛИШАЄТЬСЯ
23:23
МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЗАЛИШАЄТЬСЯ

У четвер відбулося засідання чергової сесії Яготинської міської ради.
Традиційно засідання розпочалося з виконання гімну України.
Після оголошення головуючого (Н М Дзюби) кворуму ,та затвердження порядку денного, депутати приступили до роботи.
Засідання розпочалося дещо неочікувано. Депутат В. Шмигановський виступив із пропозицією внести питання про доцільність перебування міського голови на займаній посаді. Серед причин пан Шмигановський назвав:проблеми у комунальному господарстві міста; перетворення міського бюджету на сімейний бюджет міського голови; проблема зі стихійним сміттєзвалищем у місті;  і т д.
А останньою краплею, яка переповнила чашу стало…………питання перевезення пантери з території дитячого садка “ромашка”. Але пропозиція депутата не набрала голосів навіть для включення у порядок денний . “За” проголосувало лише 5 депутатів міської ради. Тож позачергових виборів міського голови в Яготині поки не буде . Депутат  І Смаглій запропонував оприлюднити список  депутатів, які голосували “проти” у ЗМІ. Правда така пропозиція не всім стала до вподоби.   
Далі депутати заслухали  звіт про роботу прокуратури за останній період. Із доповіддю виступив прокурор району – Русецький Олександр Володимирович
 За його словами,прокуратура продовжує виконувати обов’язки, що належить до її функцій за законом. Зокрема, за період з 1 01 по серпень цього року, до єдиного реєстру  розслідувань внесено майже 400 кримінальних правопорушень (з них по місту Яготин – 239). Найрезонансніші справи перебували у постійному полі зору. За згаданий період проведено 131 перевірку, й на всі порушення відреаговано відповідно до законодавства.
Прокуратурою вживаються заходи щодо усунення порушень прав працівників на підприємствах. Ведеться активна боротьба з боржниками сплати податків. У ході перевірки інвестиційної діяльності підприємств виявилось , що не всі з них виконують вимоги закону. На прохання депутатів Ігоря Смаглія, та Василя Шмигановського пояснити деякі питання стосовно корупційної діяльності посадових осіб та працівників правоохоронних органів, прокурор району  сказав, що немає таких фактів, але пообіцяв провести перевірку по наведених фактах.
Крім того, прокурор зазначив, що його відомство стало відкритішим , як для людей, так і для міських депутатів.
 Досить жваво обранці обговорили питання про надання земель для ведення фермерського господарства на колишніх землях, які належали компанії “крокус”, договір з якою припинено . На час проведення сесії на згадані землі було 4 претенденти. Всі люди достойні, тому й виникла дискусія з цього питання. Але врешті землі передали О.О Сіренку.
Опісля депутати перейшли  до блоку земельних питань

 

Категорія: Новини Яготина та району | Переглядів: 3046 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 15
15 AngelNox  
всем приветик

14 Небайдужий яготинець  
Наверное, пани Дзюба и Ленина поставит к Котикам, которого успешно свалили возле Сахзавода surprised

13 Анна  
Не пойму зачем было из детского сада забирать "пантеру"! Как ей не стыдно у деток забирать, заказала бы новую, или что у ее распоряжении деньжат моловато... БЕЗСОВЕСНАЯ!

12 Voland  
Что Смаглий что Шмигановский одного поля ягоды. Зато какую компанию развернули.

11 Nata  
Ну ви наче зі стелі впали. Смааглія не знаєте чи що?

10 дід Степан  
Гидко було слухати як Смаглій вихваляв одного з претендентів на отримання землі, який її і отримав. Чи не Смаглій розказував що жоден регіонал не отримає посаду, землю і т. д.., але мабуть сам отримав гарні дивіденти , і заговорив зовсім по іншому, забувши і про РОКВУЛ і про автобуси на анти майдан… Але нічого дивного, судячи з того як Смаглій добивався зменшення арендної плати за магазин в якому торгує, при цьому не згадав що перед цим значно зросла для населення квартплата..., але йому це нідо чого. Отакі вони борці за правду... Гидко....

9 дід Степан  
Включення питання про недовіру в повістку денну ще не означає саму недовіру. А те що не проголосували про включення не робить честі депутатам і пані Дзюбі тому що підтверджує те що бояться навіть на цю тему говорити. Тоді не треба в газеті писати Дзюбі про те що Шмигановський може з нею обговорювати якісь питання не пишучи в газеті. То чому не обговорити серед депутатів. І переконаний що більшість ніколи не голосувала б за недовіру, а так лишні аргументи для розмов...

8 Мах  
А ясно, а я то думаю шо за пантера і откуда.

7 Kot  
Пантера которая стоит в центре в парке с фигурами. Наша сессия похожа на верховную раду, драки скандалы интриги расследования.

6 Небайдужий яготинець  
P.S. Пантера - це був подарунок Цукрового заводу дитячому садочку "Ромашка" ще в далекі Радянські часи...

5 Небайдужий яготинець  
Проясню: Живу біля дитсадка "Ромашка", на Цинсі. Дві неділі назад з нього була перевезена скульптура пантери на ... Алейку Казкових персонажів, що в центрі. Цим самим Дзюба "виконує" свою обіцянку по поповненню дитячих персонажів в центрі. Висновок: чергова галочка для Дзюби + можливе списання бюджетних коштів, "під шумок".

4 Саня  
Мда маразм крепчяет. Приехали конечная. Да тут не детсадик ромашка а дурдом. Правда очень хороше организован и управляем

3 S O A P  
Ха-ха-ха. Приїхали. Від дуба гуся до пантери Шмигановського biggrin

2 Мах  
Голова головой а я шото не вкурив шо за пантера. Чи я шось пропустив. Бо я так поняв Шмигана саме це достало biggrin biggrin biggrin Я як прочитав то чуть не вс...ся. Чи я й правда шось не понявn

1 ириска  
Ой а радости то из того что голова залишаеться

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail