Четвер, 25.04.2024



Головна » 2015 » Травень » 22 » Київська область вийде в онлайн та створить інвестиційне і туристичне бюро
16:42
Київська область вийде в онлайн та створить інвестиційне і туристичне бюро

Обласна державна адміністрація столичного регіону почала впроваджувати сучасні інформаційні технології у свою управлінську діяльність. Перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе доручив керівникам райдержадміністрацій та міським головам (міст обласного значення) Київщини до 23 травня створити особисті акаунти в найпоширенішій світовій соціальній мережі Facebook. Для того, щоб влада на місцях була більш відкритою, а звичайні громадяни могли оперативно дізнаватися про зміни і навіть впливати на них.
Перший заступник голови КОДА Лев Парцхаладзе:
«Саме соціальні мережі зараз є одним з головних джерел інформації. А представники влади повинні вміти вести діалог з людьми: повідомляти про важливі події, радитися про заплановані зміни, висловлювати свою позицію, чути думки і критику, спілкуватися з населенням».
Інформаційні технології будуть впроваджені і в практиці комунікацій обладміністрації з районами. На цьому тижні пройде перше онлайн-нарада керівництва КОДА – за участю губернатора, його заступників та керівників департаментів, з головами райдержадміністрацій та міськими головами. Онлайн-наради будуть проводитися через сервіс відео конференцій CiscoWebex. 19 травня пройшло його успішне тестування в районах.
Лев Парцхаладзе:
«Використання онлайн-відеозв'язку дозволить скоротити витрати часу та фінансів на відрядження для особистої участі в обласних «летючках». Замість того щоб витрачати час і гроші на дорогу місцеві чиновники мають приймати громадян і вирішувати конкретні питання».
А щее, в рамках стратегічного реформування департамент економічного розвитку і торгівлі Київської облдержадміністрації змінює структуру. Відтепер в окремі напрями діяльності підрозділу винесені міжнародні фінанси, управління інвестицій, планування і маркетинг, розвиток малого й середнього бізнесу та адміністративні послуги населенню.
За підсумками сесії стратегічного планування змін в Департаменті розвитку економіки і торгівлі Київської облдержадміністрації, яка відбулась на початку травня, були чітко визначені основні завдання та цілі підрозділу, а також сформована нова стратегія, яка дозволить якомога швидше та ефективніше їх досягнути. Головна мета – підвищити якість життя мешканців Київщини. Для цього необхідно покращити бізнес-клімат в області, що дозволить залучати інвестиції та гранти. А це, в свою чергу,підтримає мале та середнє підприємництво, дасть змогу створювати нові робочі місця, розвивати інфраструктуру і туризм та, зрештою, наповнювати бюджет регіону.
Перший заступник голови КОДА Лев Парцхаладзе:
«Однією з нагальних проблем є підтримка малого та середнього бізнесу на Київщині, адже саме він продукує 86 відсотків податків, які наповнюють бюджет області. Безумовно, для цього необхідно в цілому покращити бізнес-клімат та створити умови для залучення інвестицій і грантів, покращити інфраструктуру і туризм, максимально популяризувати Київську область і вивести на новий рівень життя її мешканців. Задля цього плануємо створити інвестиційне та туристичне бюро».
Особлива увага в роботі департаменту приділяється ретельному підбору нових кадрів. Наразі триває пошук чотирьох провідних спеціалістів – очільників напрямів: -міжнародних фінансів; -стратегічного планування, маркетингу та поліпшення бізнес-клімату; -інвестицій; -туризму, який раніше знаходився у зоні впливу управління інфраструктури і транспорту. Більш детальна інформація з розгорнутими кваліфікаційними вимогами до фахівців розміщена на сайті people.koda.gov.ua.
Директор Департаменту розвитку економіки і торгівлі КОДА Ігор Самойлов: «Некваліфіковані та немотивовані кадри, застаріла система управління та брак фінансування заважають залученню сучасних стратегій, інновацій і технологій. Відсутність довіри інвесторів та державні ризики обмежують інвестиційну привабливість регіону, а існуюча нормативно-правова база гальмує прийняття рішень та сприяє корупції. Тому ми готуємось внести відповідні законодавчі ініціативи, а зараз реорганізуємо структуру департаменту і посилюємо його кадровий склад. Вже оголосили кваліфікаційні вимоги до майбутніх керівників усіх нових напрямів діяльності департаменту, і нині проводиться пошук кандидатів, які би їм повністю відповідали. Вірю, що ми зможемо перетворити старий, неповороткий та забюрократизований підрозділ на сучасну структуру, яка відповідає всім потребам часу, тенденціям і вимогам розвитку Київської області».

 

Переглядів: 1540 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 213




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail