Субота, 27.07.2024



Головна » 2013 » Листопад » 25 » Янукович грає в наперстки краще за всіх
17:57
Янукович грає в наперстки краще за всіх
Янукович, як виглядає, є неперевершеним гравцем в наперстки. Можливо вже настав час дати йому премію «Єнакіївський віртуоз по наперсткам». Адже сьогодні складається враження, що він  «розводить» усіх – і Європейський Союз, і США, і Росію.
Отже, які дивіденди отримав Янукович від того, що веде із ЄС переговори щодо підписання Угоди про Асоціацію? Він весь час на устах у зв’язку із зустрічами, переговорами, які веде, про нього пишуть всі українські і західні ЗМІ. Відтак, Янукович вирвався із ізоляції, йому вдалося врахувати проблему Лукашенка, який зараз взагалі не виїзний, з ним ніхто не хоче зустрічатися. Але ж це не одразу трапилося з Лукашенком, спочатку він теж «розводив» Європейський Союз і розповідав, що буде з ним співпрацювати, проводити реформи.
  Схоже, що Янукович рухається тим самим шляхом, але робить це ще більш витончено і підступно. Отже, Янукович вирішив першу проблему – розірвав власну ізоляцію, і тепер він в усіх на устах, і в Європейському Союзі, і в Україні, і в Росії постійно говорять про Україну і про перспективи підписання Угоди про Асоціацію, і про самого Януковича.
  По-друге, йому вдалося показати себе, як особу, яка не йде на жодні поступки у питанні Тимошенко, але що він є послідовним євро інтегратором. Чому всі повірили Януковичу? Тому що він завдав удару по політичним силам, які орієнтуються на Москву, таких як Марков і партія «Родина». Але з самого початку, к можна припустити, Янукович і та група стратегічних психоаналітиків, яка стоїть за ним, чітко знали, що підписувати Угоду з ЄС не  будуть, і все це була просто карусель «качалово-моталово», яка врешті-решт закінчиться «кидаловом». Таким чином використана ментальність Європейського Союзу, який орієнтується на дотримання певних правил, принципів тощо. Як виглядає, Януковичу це потрібно для того, щоб підняти свої ставки і показати, що він євроінтегратор. Це дало йому можливість на певний час приспати всередині України людей, які виступають за євроінтеграцію, в тому числі молодь, щоб ці сили не чинили опір режиму, а чекали листопада, як манни небесної. Таким чином Янукович паралізував і парламентську, і польову опозицію, і українську громадянську спільноту, інтелектуалів, діячів культури, релігійну верству. А також заткнув діаспору, для нього було дуже важливо, щоб українська діаспора у всьому світі мовчала і не критикувала Януковича. І Янукович цього домігся, а також відволік керівництво європейських країн, зробив себе центром цього процесу.
  По-третє, Янукович весь час переговорами з ЄС і розмовами про підписання Угоди про Асоціацію шантажує Російську Федерацію і Путіна. Янукович весь час демонструє, що у випадку, коли Кремль не піде йому на поступки, не даватиме грошей, то він підпише Угоду про Асоціацію. І Москва була змушена з цим рахуватися і постійно давала Януковичу гроші. Зокрема, «Газпромбанк» пролонгував кредит «Нафтогазу» на 2 млрд. доларів, у вересні Путін дав наказ, щоб дочка російського «Сбербанку» дала синдикований кредит у розмірі 750 млн. доларів, і, як виглядає, цими грошима Україна розрахувалася за газ за вересень. Потім Москва заплатила гроші наперед за 2014 рік за транзит газу. І зараз Янукович весь час заспокоює Росію, щоб його не чіпали і йшли йому на поступки, можливо, Янукович уже сказав Путіну, що не буде підписувати Угоду про Асоціацію. Таким чином, він вже виторгував собі відповідні преференції з Росією, розігруючи Путіна. Зараз ми бачимо, що Росія, Путін і Медвєдєв зменшили тиск. До того ж у Януковича є Азаров, який постійно заговорює всіх. Тобто Азаров і Янукович – це дві сторони однієї медалі. А третій у їхній компанії – Рибак. Ці троє осіб, як виглядає, мають за «лохів» і Росію, і ЄС, і США. При цьому Росія проковтнула навіть те, що вчинили із Марковим. Як би не ставитися до Маркова і його партії «Родина», але фактично відбувається розправа з політичною силою. Так, вона дотримується антиукраїнських, антидержавних поглядів, але ж вона не піднімала повстання, не застосовувала силові методи, хоча могла би, але вже здійснюються всі заходи по її знищенню. Сьогодні це відбувається з «Родиною», і всі політичні сили мовчать ,а завтра можуть вибрати для розправ іншу партію, уже не такого антиукраїнського суб’єкта. Це тактика Ульянова-Бланка (Леніна), Джугашвілі (Сталіна) і Бронштейна (Троцького). Отже, Росію Януковичу теж вдалося розіграти.
  Що ж головне зараз для Януковича? Збити напруження всередині країни, і він його cпочатку збив. Проєвропейська опозиція мовчить, оскільки чекала підписання Угоди про Асоціацію, а промосковська замовкла, тому що налякана тим, як розправилися з Марковим і іншими проросійськими елементами. Але Януковичу будь-що потрібні гроші, і єдина структура, яка не піддалася на «разводилово» Януковича та Азарова – це МВФ. Міжнародний Валютний Фонд послідовно тисне на Януковича, і це дуже правильна тактика і стратегія. Тому що сьогодні в Україні сформована держава стаціонарного бандита, це злодії в законі, «общак», які живуть за іншими принципами – «по понятиям». І ми для них є «лохами», яких треба «розводити». Вони вважають себе вищою злодійською кастою, і тому нас всіх можна «иметь». Ці особи збираються на своїх «сходках» в «малинах» і сміються над лідерами Європейського Союзу і над кадебістом Путіним.
  А в чому ж насправді полягає задум Януковича? В принципі цього не знає ніхто. Є версія, і вона не безпідставна, що основна мете Януковича не Вільнюс 2013, а – Київ 2015, тобто намагання залишитись на другий термін. Що саме собою не є поганим бажанням. Адже кожен глава держави мріє про те саме. Але якою ціною? Спаливши мости з усіма це……..
Відтак, висновок може бути тільки один. Зараз Європейський Союз, США і Російська Федерація повинні об’єднатися проти цієї влади, і не дати їй встановити тут відкритий  авторитарний  режим в самому центрі Європи. Адже фактично, в Україні тоді утвориться ракова пухлина від якої й зараз важко вилікуватись.
 Це можуть зробити в першу чергу наші громадяни, та США і Європейський Союз.
  Тому бажаємо всім не бути «лохами» і не грати з Януковичем  в наперстки. І пам’ятати, що з цими "хлопцями” домовитися не можливо, адже вони розуміють тільки жорстку, послідовну, тверду силу. І треба пам’ятати, від чого свого часу в Івано-Франківську впав Янукович – від яйця. І що з ним потім було: колаптоїдний стан. Отже, можна припустити, що всередині Януковича сидить боягуз. І своє боягузтво він компенсує агресією. Тому Янукович весь час збільшує свою охорону, тримає біля себе відданих ляльок, готових чинити репресії. Отже, якщо зараз не зупинити Януковича, Україну можуть залити кров’ю, тому що Януковичем, як виглядає, керує тваринний жах. Він хоче мати якомога більше грошей, влади і панувати над всіма.
Зараз потрібне рішення Європейського суду з прав людини про те, що  Тимошенко є політичним в’язнем, що в Україні сформовано режим політичного терору, диктатури.
Головне зараз і під час виборів нового глави держави, щоб Янукович не застосовувал силу, бо………….Тоді Янукович має бути оголошений поза законом, і до нього потрібно застосувати процедуру міжнародного трибуналу в Гаазі, як свого часу проти Мілошевича. Тому що діяльність Януковича, якщо він піде на застосування сили, нестиме загрозу не просто для України, а для Європейського Союзу , США та інших держав.

Категорія: Статті та аналітика | Переглядів: 1799 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 13
13 S_One  
ТВОЙ ГОЛОС ВАЖЕН

Инструкии подписания петиции ВНЕСЕНИИ В КОНГРЕСС О САНКЦИИ ПРОТИВ ЯНУКОВИЧА1. Зайдите на сайт петиции: https://petitions.whitehouse.gov/petition/impose-pers..
2. Нажмите "CREATE AN ACCOUNT" что бы создать аккаунт.
3. Введите адрес электронной почты, имя, фамилию.
4. Последний вопрос защищяет сайт от ботов. Нужно ввести правильный ответ. Переведите вопрос в http://translate.google.com.
5. Нажмите "CREATE AN ACCOUNT". Вы вернетесь на страничку петиции. Это еще не все!!!
6. Проверте почту через ~5 минут. Вам прийдет подтверждение. Нажмите на первый линк (над "IMPORTANT: If you created your account...").
7. Вы перейдете на страничку петиции.
8. Нажмите "SIGN THIS PETITION".

12 Гість  
Шановні добродії, якщо Вам не складно, задовільніть будьласка мою цікавість і поясніть просто, "на пальцях", в чому ж основні переваги підписання угоди "про асоціацію з ЄС" як це працюватиме на практиці в нашому сьогоденні, чим конкретно це допоможе наприклад вчителю чи лікарю або інжинеру чи менеджеру, студенту чи пенсіонеру, які при цьому можливі ризики та складнощі для пересічного громадянина який живе на "одну зарплатню"

11 Max  
Я можу написать хто він. Але цензура на сайті не пропустить. Так шо догадуйтесь самі biggrin biggrin biggrin

10 Охрім  
Одна старша жіночка заявила відкрито про Януковича таке - " він навіть не ПАХАН!Бо істинні ПАХАНИ додержують слово яке він дає,а цей невідомо хто"!Хто ти є Янукович??????

9 Мах  
Да ну тебя с такими шуточками

8 шутник  
Товарищи,да да теперь вы товарищи,в Литве заявили что следующий шанс будет через триста лет...учите русский язык,добровольно начинайте пересиляться в Сибирь...
Там вас ждут,а про Европу забудьте....не жили хорошо и нечего прывыкать,раб остается рабом...
Жаль...Прощай немытая Вкраина страна убогих и рабов,прощайте баньдюки и воры,прощай и моя хата с краю...Одно я Бога благодарю что дал мне тихо здесь свою молодость и старость жить,а то в репресиях,уже больше может и написать не дадут,придет цензура,и КГБ и русская армия... biggrin

7 admin  
Радий, що доля країни нас усіх цікавить АЛЕ. Давайте без образ. ОК?!

6 Max  
ти лох! Студнтів ніхто не заставляв приходити, всі прийшли тому що відчули в цьому необхідність, а от таких як ти треба на палю і поглибше)))

5 Толік  
Одні студенти вийшли остальним це не треба

4 Max  
Так куди їде "Богдан"? На Майдан, чи Магадан?... biggrin

3 Володя  
Шановні, не хочу бути вульгарним і скептиком, але мушу сказати, що ми не підемо в Європу, оскільки обрали до влади ж-у, свою сваідомість і активність ми показуємо на вибрах, починаючи з сільських ради і закінчуючи президентом.
Допоки кожен з нас не зрозуміє, що від нього залежить його майбутнє і майбутнє його дітей та онуків, не буде продаватись за кілограм гречки, доти з нами робитимуть що захочуть, будуть віддавати нашу землю іншим державам, нас тримати в рабстві, нав"язувати чужу мову та культуру, защищати територію і заселяти її іншими народами, оскільки українці їм недовподоби.
А кричати після виборів і хаяти можновладців це глас вопіющого в пустелі.
Захотіли посадити Тимошенко і Луценка, посадили, захотіли Луценка випустити, випустили, а Тимошенко зась.

2 Дєд  
Мабуть Господь все-таки любить нас, якщо дає ще один шанс. Не упустімо його!!!

1 Охрім  
Якщо ми всі зараз упустимо момент,щоб бути в колективі Євросоюза - то грош ціна нам всім в білий день!Нас і далі будуть обзивати кабанями +бидлом!Невже ми всі,а нас 45 000 000 чоловік різних національностей,які воістину люблять Украіну дозволимо різним безграмотним кримінальним авторитетам керувати нами і вказувати як нам всім жити в нашій державі?????Продивився інтерв*ю того алкаша ПУТІНА,який починає також пхати своє нікчемне рило в справи Украіни!Мафіі Украіни невигідно бути в Євросоюзі,бо вони мають воровской калим з Россією,а тут крутяться великі бабки!Євросоюз потрібний нам - простим селянам і роботягам,тим же шахтарям .....Ми всі маємо шанс пожити нормально і не тільки наші діти і внуки в майбутньому!Чекати немає що до 15 року,гнати в шию всіх магнатів і до того ж неграмотних!І по студентах.Думаю що ніхто іх не гнав насильно на площу,просто діти хочуть бути такими як іхні сверстники в ЄВРОПІ!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 226




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1290]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів

mail