П`ятниця, 19.04.2024



Головна » 2014 » Грудень » 2 » ЯГОТИНЦЯМ ПОЧАЛИ ВИМИКАТИ ЕЛЕКТРИКУ
16:37
ЯГОТИНЦЯМ ПОЧАЛИ ВИМИКАТИ ЕЛЕКТРИКУ

Мешканцям Яготина та району, з першого грудня, почали відключати світло у "пікові" ранкові та вечірні години.
"Я живу у Богданівці. З вчорашнього дня почалися аварійні відключення електрики. Світло вимикали 3 рази ", - каже мешканка Богданівки Ольга. Вона додала, що світло відключають по всьому селу. "У всіх автономне опалення, але більшість газових котлів потребують для роботи електрику, тому опалення зникає також", - обурився Ольга.  Мешканці Яготина кажуть, що у місті також не було світла 1 грудня в деяких районах, а вже сьогодні по всьому місту (у кожному районі різний час). За словами Яготинців  відключали електропостачання і у водоканалі, тому з кранів знову потекла брудна вода,  Як повідомили у "Київобленерго", аварійні відключення почали застосовувати по всьому столичному регіону у зв’язку з відключенням блоку №3 на Запорізькій АЕС. "Відключення не лише на Київщині, ці відключення по всій Україні. З метою економії", - відзначили у колл-центрі обленерго. "Тривалість та обсяги відключень електроенергії в подальшому будуть регламентовані диспетчером  Центральної енергетичної системи України", - йдеться в повідомленні."Київобленерго" закликає всіх споживачів столичного регіону економно та раціонально використовувати електричну енергію та не користуватися одночасно декількома потужними електроприладами."Особливо актуальним  питання обмеження споживання електроенергії стоїть  у години найбільшого навантаження: з 8:00 до  11:00 та з 20:00 до 23:00 години", - йдеться в повідомленні.Як відомо, про аварійні відключення світла на Київщині через дефіцит електроенергії заговорили ще у вересні. Столична компанія "Київенерго" також попередила киян про можливе обмеження електропостачання.1 грудня графіки аварійних відключень електропостачання ввели для промислових підприємств та організацій у Києві. На початку листопада  голова наглядової ради "Київенерго" Іван Плачков заявив, що компанія розглядає можливість підняття тарифів на електроенергію для населення, аби уникнути можливих віяльних відключень світла.
Яготин інфо підтверджує, що виключення відбуваються і в інших населених пунктах країни:Бориспіль, Ворзель, Фастів.
А у місті Прилуки відключення світла від учора відбувається кожні дві години. Це призводить до неналежного прогрівання котелень міста. Страждають і абоненти кабельного телебачення, та інтернету.

 

 

Категорія: Новини Яготина та району | Переглядів: 2197 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 17
17 Дід Панас  
Послухайте діда дітки. Ну хіба в місті тільки проблема коли в Дзюби світло вимикають. ЇЇ є за що критикувати, тож давайте по фактажу критикувати. А то голослівно заявляти не вихід. Ось пишуть що Дзюба причетна до пожежі якоїсь, ну не смішіть людей, давайте факти тільки прямі. А то щось десь чув. З таким успіхом можна й вас притягти наприклад до чогось.

16 Саня  
Я вот давненько не заходил сюда. Зашел читаю. Слушайте народ а вот чесно вам не похеру есть свет у мера или нет. Мне побарабану например. Главное чтоб мер функции свои делала а делает она при свечях или при свете мне побарабану. Тоесть если что хорошее делает хороше плохо значит плохо давайте другого мера изберем. Только свет то тут причем.

15 Kot  
Значит врет ктото врет или Ольга в которой 1 раз отключают или Яготинец у которого сведения о 2 разах.

Где правда ?

14 Владимир  
Ольга дякую Вам! А то вже якийсь NESORI назвав мене популістом. Вдень це не вечором по дві години через дві. А на сайті Київобленерго чітко написано ПОГОДЖЕНО З МІСЦЕВИМ САМОВРЯДУВАННЯМ. Погодила так, щоб їй хоть і виключали але не на шкоду. Коли вона на роботі. Я готовий на обмін графіками. Хай вона посидить вечером дві години зі світлом

13 Ольга  
Я живу на Ювілейній, то в нас виключали світло один раз, а кума на Дмитрівській, то каже, що в них не вимикають. Хіба може виключають вдень, коли ми на роботі. Сподіваюся і не будуть виключати smile smile smile

12 NESORI  
Владимир не будьте брехуном і дешевим популістом. Я теж уточняла у своїх знайомих, що живуть на Дмитрівській - виключають і не один раз на деннь. Прохання: не брешіть більше.

11 Kot  
Надо вас Владимир шапками закидать biggrin

10 Небайдужий яготинець  
Уточнив: виключають два рази на день. В том числі, і в кінці Дмитрівської.

9 Мах  
Та як не виключають. Шо ти гоніш поїдь подивись три раза чи й чотирі на день так як і внас на ПТФ

8 Владимир  
Уже знаю точно Дмитрівську не вимикають. Мер не може в темноті. вихід один - мінять мера

7 Kot  
Вот в центре отключают так кто там промазал ? Дзюба или кто ?
А в Березане тоже Дзюба отключает ? всем отключают даже в некоторых районах Киева и за это должен отвечать министр который пропинал пол года и не беспокоился о галузе.

6 Небайдужий яготинець  
В мене є знайомі, живуть по Дмитрівській (правда, на початку вулиці) - уточню, і відпишусь...

5 Владимир  
Захисники нашого славного мера нарисувалися Kot і Max . Але одне але... Подивіться на цьому ж сайті вивішений графік відключень. Де там вулиці на яких проживають СЕМЕН і ДЗЮБА? Щось мені здається, що прізвища цих захисників насправді Кудрявський, Гончаренко і Стріха - з молодої команди пані мер.

4 Kot  
Да насчет её района тоже знаю что отключают, не отключают только линию на которой висит больница.

Отключения плохо, и когда закончится премер-кролик не говорит у него в норе то не отключают

3 Max  
Не знаю якраз там де Дзюба живе сет вирубають по 4 рази. Так шо ненада ля-ля

2 Небайдужий яготинець  
Дійсно, Дмитрівська і "семенятьська" вулиця - немає в списках...

1 Владимир  
Якби хтось запитав нашу пані мер, чому на сайті Київобленерго в графіку аварійних вимкнень ПОГОДЖЕНОМУ З МІСЦЕВИМ САМОВРЯДУВАННЯМ деяким районам міста вимикають щодня 4 рази по 2 години, а окремі райони де живе вона і район де живе її кум СЕМЕН не вимикають взагалі.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail