Субота, 27.04.2024



Головна » 2014 » Вересень » 23 » БАБАК ЙДЕ У ДЕПУТАТИ
22:27
БАБАК ЙДЕ У ДЕПУТАТИ

Мешканець Яготина, всіма добре знаний  Валерій Бабак має намір прийняти участь у виборах до наступного парламенту, які пройдуть 26-го жовтня. Він  вже зареєструвався кандидатом у депутати до Верховної Ради.

Тож розповімо конкретніше.

Почнемо з біографії.

Валерій Іванович Бабак народився 26 листопада 1966 року в селі Тарасівка Гребінківського району Полтавської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, приватний підприємець, безпартійний, проживає в місті Яготин Київської області, судимість відсутня.

Суб’єктом висування Валерія Бабака до парламенту стала   – Партія Сергія Тігіпка "Сильна Україна".

Про шанси цього та інших кандидатів Яготин Інфо готує окремий матеріал, а поки програма згаданого кандидата.

Передвиборча програма
кандидата у народні  депутати Українив  по одномандатному
виборчому окрузі № 98 від політичної партії «Сильна Україна»
Бабака Валерія Івановича
Успіхів у підприємництві я досяг наполегливою працею. Не менш наполегливо я готовий працювати на благо  своїх виборців , мешканців свого виборчого округу та всю незалежну Україну.
З вашою допомогою  наш виборчий округ  займе одне з найкращих місць на Київщині та загалом в Україні за рівнем життя та рівнем добробуту кожної родини,кожного жителя. Всі мої дії будуть спрямовані на підняття рівня  життя до європейських стандартів.
Свою роботу в парламенті  та на окрузі я планую зосередити на вирішенні наступних завдань :
    Децентралізація влади, розширення повноважень місцевих органів самоврядування, питання справедливого розподілу бюджетних коштів - 70%ресурсу   повинно залишатись в підпорядкуванні  платників податків.
    ефективному розвитку національної економіки, залученні інвестицій , відродженні промислових підприємств та сільського господарства.
    Допомога підприємствам округу в отриманні вигідних інвестицій та кредитів.
    Стимулювання роботодавців в створенні нових робочих місць та підвищення заробітної плати.
    Підвищення заробітної плати бюджетникам , працівникам культури , освіти, медицини .
    Ініціювати низку законів для підняття  мінімальної  пенсії та мінімальної заробітної плати  до рівня реального споживчого кошика.
    Адресне дотування незахищених верств населення.
    Залучення бюджетних та позабюджетних коштів для зниження комунальних витрат, для  допомоги культурним, освітнім, медичним , дитячим,спортивним,молодіжним,ветеранським закладам та релігійним громадам
    запровадження прогресивного оподаткування : малий бізнес-малі податки, великий бізнес-великі податки.
    Наведення порядку на ринку землі. Земля - це не товар .
    Вирішення болючого питання для округу -побудова сміттєпереробних підприємств та винесення сміттєзвалищ  якомога далі від населених пунктів.
    Сприяння в провадженні якісної реформи  ЖКГ,вдосконалення законодавства в  створенні  ОСББ (Об»єднання Співвласників Багатоквартирних Будинків).

 

Переглядів: 3162 | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 34
34 Kot  
А Мищенку не чем грозить ? Все покупаются и продаются только цена разная у всех.

33 Небайдужий яготинець  
YLIY: в яблучко!

32 YLIY  
Мені дивно що багатьох цікавить тільки те що буде зроблено для Яготина. Я взагалі вважаю що коли таке обіцяють, то таку людину немає чого обирати в депутати ВР. Для цього є депутати міської Ради. Робота депутата ВР на моє глибоке переконання повинна бути в чесному прийнятті законів і особливо в механізмі дії цих законів, щоб в Україні, як в Європейських країнах діяв закон по відношенню до всіх, а не вибірково, щоб голосування були чесні, а не за гроші. А так з самого початку кандидат заявляє про лобіювання особистих( для Яготина) інтересів, можливо за рахунок інших. Це неправильно і нечесно, бо перетягування одіяла від одних до інших ні до чого не приводить. Особисто до Бабака В, я нічого немаю, але сам факт приналежності до партії Тигипка заставляє задуматись:- куди ми будемо прямувати, враховуючи попередні вибори, коли Тигипко говорив одне, а потім перейшов до Януковича, і голосував так як від нього вимагали. Я думаю що повинні у ВР бути молоді, незалежні освічені люди, які мають свою думку і можуть її відстояти, а то завтра пригрозять Бабаку, що за « неправильне» голосування заберуть бізнес і все на цьому закінчиться.

31 Небайдужий яготинець  
to Kot:
1) встановлення дитячих площадок
2) спонсорування спортивних закладів ( в яких, я особисто приймав участь)

Але головна його заслуга - праця в ВР, його законотворча діяльність.
Людина з юридичною підковкою, саме таких не хватає зараз Україні. А що пропонували співаки, спортсмени в теперішньому парламенті???

Зараз лізе Бабак - в його передвиборчій програмі: "Підняття добробуту рядових громадян", "Збільшення пенсій, зарплат, стипендій". Стандартні обіцянки, без механізмів реалізації. Один популізм...

30 Небайдужий яготинець  
to Чубинка: тут є багато прибичніків Бабака, хай розмалюють його досягнення.

29 Kot  
А Мищенко что сделал для Яготина ?

28 Чубинка  
просмотрела кандидатов на 98 округе в Чубинке, ситуация такая, что некого выбрать, прошу Вас выложите хотябы биграфию Бабака В.И. , прошу Вас написать , что сделал реально этот гражданин для Вашего города, каккая у него семья, какие статки, пожалуйста .

27 Небайдужий яготинець  
to vlad: він нічого не зробив для Яготина... А основний довід, що він - земляк... мені від цього не холодно, і не жарко...

26 vlad  
Шановний, Небайдужий яготинець, Ви мене розсмішили! Піарством я ніколи не займався!! А те шо ви думаєте мені платить Бабак- то це брєд, Ви навєрно по собі судите)))) ???

Я не буду предметно Вам описувать що Валєрій Іванович робив і робить для Яготина, бо Ви знов скажете шо пишу йому оди і піарю))) Всі люди й так знають про його роботу і допомогу!

А от те шо Борисполь минулого разу проголосував за Міщенка, то їм честь і хвала! Бо вони проголосували за СВОГО кандидата, СВОГО земляка! А нам з них треба брати приклад і голосувати за СВОГО ЯГОТИНСЬКОГО КАНДИДАТА!

25 Небайдужий яготинець  
to vlad:
Ви так предметно і не відповіли на питання: що саме зробив для Яготина Бабак за останні 5 років, останній рік?

Так відкрито піарити Бабака, на його місці - я в б Вам не платив би... Вам самому не гидко?
Буде Міщенко, як би Ви не писати оди Бабаку.

Виборці (особливо, Бориспіль) вже зробили свій вибір минулого разу, а зараз ще більше його підтримають. Я також не голосував минулого разу за нього, але його депутатська і громадянська діяльність говорить сама за себе...
Чекати залишилось недовго...

24 vlad  
Це точно. І яка різниця до якої церкви він ходить, БОГ ОДИН! А те, що допомага в будівництві Храму коштами -МОЛОДЕЦЬ! На скільки я помню майдан вимагав поставити до влади вихідців із народу, а Валєрка Бабак та людина, який досяг всього сам, без чиєїсь допомоги добросовісною роботою. І те шо він іде від Сильної України, мені абсолютно байдуже, я буду голосувать за нього. Побільше б таких людей у парламент, то тоді буде толк!!!!

23 Kot  
Он предлагает голосовать за земляка, и спрашивать с земляка, а с Мищенка что с гуся вода срос.

22 Небайдужий яготинець  
to Майданутий: називай себе як хочеш, але на людину з Майдану ти не схожий... Чому? Щоб людина пропонувала голосувати за кандидата від ... Тигипка?? Мо ти на Антимайдані стояв від Семеняки?

21 Майданутий  
НЕБАЙДУЖИЙ ЯГОТИНЕЦЬ!!!!!!!!!!!!Я був на Майдані не один день, хоть і не люблю цим хвастаться, но сильно гордий цим!!!!!!!!!!!!!!!!!!, но уже сьогодні багато понятій Майдана дуже бистро пропали(чого і пишу под псевдонімом "Майданутий" бо дешо стидно шо був осліплений Майданом а зараз прозрів), і шо ми зараз главне должни понять шо правда і будуще УКРАЇНИ за нормальними людьми, повірьте, шо понятіє "партія" це х..йня бо главне це понятіє "людина", од коли ми начнем бачить НЕ слово "ПАРТІЯ", а людину тоді ми будемо жить хорошо і послєднє ----------------- БОГ і ЦЕРКВА одні - не українські і не руські пойміть це пока не позно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Думайте, аналізуйте, голосуйте! Прошу прощенія за виклад мови, ну не вмію я по літературному вмію од души, а в прочем як і основна маса УКРАЇНЦІВ бо ми такі любим душею а не понятіями!!!!!!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ!

20 Kot  
Вас как почитать то вам только с Мишенком и по дороге, все остальные прямиком в АД котятся.

19 matilda  
Да.. Освіта ума не добавляє. Можна закінчити Яготинський МАУП і чогось досягти ,а можна Університет Шевченка і бути ніким

18 Небайдужий яготинець  
Якби він вкладав в Українського патріархату - бо був би молодець, а якщо в сепаратистську, в якій молятся за Рассею wacko wacko wacko - то що далі говорити. Опозиційний блок Тигипка, церква МП - то ми не за цим стояли на Майдані. Нам, українцям - патріотам, з Бабаком не по дорозі...

17 Майданутий  
vlad, готовий під каждим Вашим словом підписаться!!! бо подібні кадри- НеПеРдуни, як "Небайдужий яготинець" це пустозвони, зависники і копмьютерні воїни, які нічого не зробили толкового в жизні, а только п...здять причьом з подтішка, ба написав - вкладає гроші в церкву Бабак!!!??? то Молодець він - беріть пример!!!!!!!!! После таких доводів я точно за Бабака Валерія Івановича, а не за кума бившого-януковського прокурора Пшонки Міщенка Сергія. Думайте, аналізуйте, голосуйте! cry

16 Raps  
я теж чув що Бабак нормальна людина, але не розумію як можна підписуватись під тією політичною силою яка по суті була ПРокладкою риговонял і агентами кремля, які скільки горя зробили і ще зроблять Україні. Це капєц

15 Небайдужий яготинець  
to vlad:
1) Я не йду до влади
2) А що зробив Бабак для Яготина?
3) Порівняйте програму Бабака, Павленка і Міщенка:
Перші два - програми популістські; такі вже 20 років всі партій і кандидати із року в рік обіцяють.
Третій - дає ті обіцянки, котрі йому під силу виконати під час депутатства. Вони реальні, сдійсненні...

14 Небайдужий яготинець  
За те, що робиш не потрібно розказувати (марнославитися на кожному кроці). Справи самі розкажуть за себе...

13 vlad  
да що ми за нація така? як тільки десь щось у когось краще або людина до чогось стримиться так і починається поливання її гряззю. Люди опомніться, Бабак наш земляк, краще давайте підтримаємо його. Майданутий правильно писав, що Бабак нормальна людина, він людина слова і яка разниця де він вчився, якщо в когось нема клепки в голові то і славнозвісний універ Шевченка не научить!!! А ви, Небайдужий яготинець, краще б показали себе на чомусь корисному для Яготина, а не займаться пустою писаниною....

12 Kot  
Да выбор будет сложный, а стелется как говорил NIK все одинаково.

11 Небайдужий яготинець  
to Nik: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0%D1%8F_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D 0%B0
Партія створена аж 23 апреля 2014 года. Мда, давно він в ній. Старі склети з ПеРдунів ідуть у бій...

to Raps: а Міщенко - не катить?

10 Nik  
Знаю його. Нормальний мужик. Знає толк у справах, а не тільки слова на вітер кидає. буду голосувати за нього, бо надоїли мені чужаки у парламенті. буде свій. він давно у сильній україні, не бігає з партію в партію. і ще неясно яка краща, бо стелять всі гарно.

9 Raps  
да шож це таке? хоч хтось від більш менш нормальної політсили по нашому округу йде? а то поки що на горизонті лише кандидати від блока ПаРашенка і безсилої україни бібіпка

8 Владимир  
Припоминаю, як балотувався Бабак в мери писав в газеті: дві вищі освіти, працював за кордоном... Якщо хтось вважає, що Яготинський МАУП можна назвати вищою освітою, а перегін автомобілів з Польщі в Україну працею за кордоном - ТОДІ ЦЕ ВАШ КАНДИДАТ!!!

7 Небайдужий яготинець  
ПеРдуни зараз трасформувалися в Опзиційний блок та Сильну Україну... і це факт

6 Небайдужий яготинець  
to Майданутий:
Добре, копнемо далі.
Бабак ходе до російської церкви, зараз вкладує в постройку біля мясного ринку. Такий собі створювач "російського миру" в Яготині.

P.S. А аргумент - "нормальний чел" дуже сильно розкриває власне Вашу думку...

5 Майданутий  
Небайдужий яготинець, причом тут ПеРдуни, ми говорим про Бабака, твої НеПеРдуни вже покажали откуда в них руки ростуть, чи тобі стало жить краще? А Бабак нормальний я повторюю для НеПеРдунів і мені пох...й од якой він партії, просто він нормальний чел! А коли Ти герой не по-словах йди в депутати тоже і міняй систему, а не балаболь про ПеРдунів і НеПеРдунів перед компом. angry

4 Антон  
мабудь Валєрчику грошей вже замало, захотілося більшого - влади?

3 Небайдужий яготинець  
Від Тигипка - нормальний?? Мо і ПеРдуни - нормальні?

2 Майданутий  
Бабак нормальний чел, не такий як Міщенко Сергій, який злив Юлю Тимошенко, помните фотки з Юлькою, обіщав що як та вийде з тюрьми віддасть округ їй, а зараз Порошенку служить. angry

1 Небайдужий яготинець  
Опа... На мери не пройшов, а тепер в ВР... Мда. wacko wacko Ще й від Тигипка. Однозначно, в прольоті

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 215




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1286]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail