П`ятниця, 19.04.2024



Головна » 2014 » Лютий » 27 » Про спростування та недопущення викривлення фактів, надання недостовірної інформації в газеті «Яготинські вісті», про доцільність перебуваня
14:51
Про спростування та недопущення викривлення фактів, надання недостовірної інформації в газеті «Яготинські вісті», про доцільність перебуваня
До  Яготинської РДА
До Яготинської районної ради
Трудовому колективу газети «Яготинcькі вісті»
Жителям Яготинського району
Від голови Яготинської районної організації партії
Політичної партії «УДАР Віталія Кличка»
Усенка Олександра
                                             ЗАЯВА
Вимушений звернутися до всіх вас з приводу викривлення фактів, надання недостовірної інформації у газеті «Яготинські вісті». Зокрема,  у випуску №14 від 21 лютого на 1 сторінці газети у статті «Влада й опозиція домовилися про спільні дії» цинічно й брехливо написано про якісь неіснуючі домовленості влади і опозиції. Повідомляю вам що ніяких домовленостей не було, і не може бути. Про які домовленості може йти мова з людьми, які до останнього дня під погрозами звільнення возили бюджетників на Антимайдани, причетні до організації «Чесних» виборів, непрозорих тендерів, поборів з підприємців, інших дій, щодо яких необхідно проводити розслідування оновленим правоохоронним органам.
Насправді ж представниками Народної ради Яготинщини було лише передано  голові РДА В. Семеняці Звернення щодо недопущення випадків примусової участі працівників бюджетних установ району в Антимайдані та залучення працівників Яготинської міліції в охороні колишнього маєтку Януковича «Межигір’я» (опубліковано в тому ж номері).
Мене особисто, та моїх однопартійців  обурює така позиція редактора газети М. Нанінця, який намагався видати бажане за дійсність, що викликало негативний резонанс серед громадськості району. Аби догодити колишньому районному керівництву, М. Нанінець продовжує ганьбити честь газети, і трудового колективу, обдурюючи читачів газети. По суті газета за період його керівництва перетворилась із джерела достовірної інформації в брехливу та прислужницьку, газету з районної було перетворено на рупор Яготинської РО «Партії регіонів». За таку активну прислужницьку діяльність М. Нанівець навіть отримав від В.Януковича «Орден за заслуги» за поданням керівництва району. Хіба в нас немає в районі достойних людей серед медиків, освітян, підприємців, працівників підприємств інших галузей?
Звертаємося до  редактора газети  з вимогою негайно спростувати відверту брехню на сторінках «ЯВ», оприлюднивши цю заяву та просимо співзасновників розглянути питання про доцільність перебування М. Нанінця на посаді редактора.  Жителі Яготинщини заслуговують на гідне ставлення до них як з боку влади, так і ЗМІ.

Переглядів: 2496 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 ДОБРИЙ БОБРИК  
Люстрацію Мишку Наніньцю - свободу газеті !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 Алла Мазур  
Господин ударовец, как маленькое дитя... Он, что не знает, что в коммунальных СМИ всегда была и будет цензура. "Яготинский брехунец не есть исключением". Газета и ранее восхваляла бывших местных царьков Ввасиленко, Тимченко, Дегтера. Теперь Скмяняку. Будет новый - будут его.

3 Степан  
Яготинська РДА є власником "ЯВ" - роботодавцем редактора.

2 Ренджровер  
А ви, Усенко, думаэте, шо новий редактор не буде плясать пид дудку новой влади. Хоча можна погодитися на сторинках ЯВ був лише Семеняка и Шулла. Про новини вони взагали не пишуть.

1 Олександр  
Потрібно розігнати всіх до єдиного депутатів і обрати до нового складу не так званих бізнесменів, а робітників, вчителів, селян, людей які дійсно заслужили.
Невже ще досі ні хто не зрозумів - лис який змінив свій колір один раз, хоче сидіти на нашій шиї й далі !!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
РАДІО+TV+КІНО ONLINE
ОПИТУВАННЯ
ЧИ ПОТРІБНІ СВІТЛОФОРИ В ЯГОТИНІ?
Всього відповідей: 211




КУРС ВАЛЮТ ВІД ЯГОТИН ІНФО
Завантажуємо курси валют від minfin.com.ua


Приватні оголошення
[14.02.2017]
Оренда
[26.01.2017]
комп'ютер настільний в комплекті
[23.01.2017]
Пошук акторів для телевізійної передачі
[17.08.2015]
Продам двухкомнатную квартиру в г.Яготине в районе ЦИНС
[12.08.2015]
Ліса будівельні
[07.08.2015]
Робота для водіїв в Польші
[06.08.2015]
Продам залізобетонні плити
[30.07.2015]
Продам саморобний зварювальний апарат
[30.07.2015]
Дитяче дозвілля
[28.07.2015]
Продаеться будинок


По категоріям
Статті та аналітика [147]
Новини Яготина та району [1283]
Новини регіону [51]
Спорт [157]
Молодіжна сторінка [9]
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Логін:
Пароль:

mail